Gratis økonomisk rådgivning til private

Du kan få gratis økonomisk rådgivning til private

Trænger du til at få tjekket din økonomi efter i sømmene, så tilbyder mange uvildige finansielle rådgivere det. Du kan få råd og vejledning til omlægge dit lån ud fra det historiske lave rentemarkedet, vi bevæger os på lige nu. Derudover kan du få hjælp til at forhandle og indhente til et boliglån. Eller står du med et nyt køkken, du skal have finansieret, er det også noget, du kan få hjælp til.

Flere uvildige økonomiske rådgivere tilbyder et gratis økonomitjek, hvor du får:

– 1 times gratis og personlig rådgivning.
– Overblikket over dine realkredit- og bankforretninger.
– Råd om eventuelle ændringer, der kan optimere din økonomi på kort- og lang sigt.
– Udelukkende fokus på din økonomiske situation
– Økonomisk plan for din fremtidige økonomi
– Råd og vejledning om pension og investeringer
– Tryghed og ofte kontante besparelser

Gratis økonomisk rådgivning til private kan du få uden nogen form for skjulte gebyrer, da de finansielle rådgivere gerne vil hjælpe dig i gang med at have mere fokus på din egen økonomi. Du har altså intet at miste, men alt at vinde, når du får en gratis rådgivningstime.

Ønsker du herefter yderlig hjælp til eventuel at få omlagt dine lån, skal den uvildige rådgiver have et honorar for at forhandle og indhente de bedste og billigste tilbud, på markedet, hjem til dig.

billede af gratis økonomisk rådgivning til private

Få styr på din økonomi med gældsrådgivning

Udover råd og vejledning om omlægning af dit lån eller hjælp til finansiering af dit nye køkken, kan du ved gratis økonomisk rådgivning til private få gældsrådgivning. Rigtig mange dansker kæmper dagligt med at få pengene til at strække sig til dagen er omme. Leder du derfor efter gældsrådgivning, er du altså ikke alene om at stå i denne situation, da danskernes gæld løbende vokser, viser tallene fra RKI. Årsagen hertil kan blandt andet være et stigende antal skilsmisser, tvangsauktioner eller privat overforbrug.

Flere og flere oplever, at bankerne ikke er til meget hjælp, hvis man har en stor gæld. Bankerne har en tendens til at hæve renterne over for de folk, der har en stor gæld, hvilket gør det endnu svære at nedbringe gælden.

Få økonomisk rådgivning hvor du er i fokus

Ved hjælp af en uvildig rådgiver, som indledes med en gratis rådgivningstime, kan du komme godt på vej til at få overblikket og klarheden over din økonomi og gældssituation igen. I stedet for at du sidder med et håb om, at din bankrådgiver kan hjælpe dig, som alligevel ikke lykkes, fordi bankrådgiveren har en banks fortjeneste i baghovedet, er det en mere fordelagtig løsning for dig som kunde, at søge råd og vejledning hos en uvildig rådgiver. Den uvildige rådgiver får ingen provision fra nogen pengeinstitutter, men arbejder udelukkende for at hjælpe dig bedste muligt ud fra de ønsker og behov, du måtte have.

Den uvildige rådgiver vil hjælpe dig med finde mulighederne for at komme ud af din gæld nemmest og hurtigst muligt ved hjælp af budgetter, hjælp til gældsanering, udarbejdelse af fremtidig økonomisk plan, indgå aftaler med kreditorer samt eventuelle livsændringer.