Økonomirådgivning

Står du og mangler økonomirådgivning?

Har du brug for at få skabt et overblik og overskud i din økonomi uden selv at skulle gennemgå dine økonomiske papirer fra a-z, kan du ved økonomirådgivning få skabt et overskud både økonomisk såvel som mentalt.

Billede af Økonomiskrådgivning

Økonomirådgivning kommer 360 grader rundt om din økonomi

Økonomirådgivning kan være rigtig mange ting, og det er derfor dig der bestemmer, hvilke dele af din økonomi du ønsker at få rådgivning og sparring på.
Du kan få økonomirådgivning inden for følgende emner:

• Økonomitjek

Du kan få et økonomitjek, hvor rådgiveren ser din økonomi efter i sømmene og efterfølgende kommer med råd til, hvordan du bedst muligt kan optimere din økonomi. Ved et økonomitjek vil du få en økonomisk fremtidsplan skræddersyet til dig, så dine fremtidige ønsker vil kunne gå i opfyldelse.

• Boligøkonomi

Står ud og skal forny dit boliglån uden helt at vide, hvad det bedste lån er for dig, som markedet ser ud nu, så kan du ved økonområdgivning får alle de råd og sparring, du ønsker. Derudover kan du også få økonomirådgivning, hvis du skal købe eller sælge bolig.

• Pension

Vil du gerne vide, om du sparer nok op til den dag, du går på pension – og hvis ikke, hvad du så kan gøre anderledes, så sparer nok op og samtidig kan opretholde din nuværende levestandard. Du vil også blive oplyst om ved økonomirådgivning, hvor meget du reelt betaler til dit pensionsselskab, og om der findes noget bedre og billigere til dig. Med din uvildige rådiver vil du finde frem til den løsning, hvor du betaler mindst muligt i omkostninger og skat, hvilket betyder et større økonomisk overskud for dit vedkommende.

• Investering

Er du i tvivl om, hvordan du investerer dine penge bedst muligt? Eller kan du se, at dine nuværende investeringer er for risikable? Så kan du få besparet dine spørgsmål af en uvildig rådgiver som står for din økonomirådgivning. Du vil blive vejledt i, hvordan du får mere ud af din formue, og hvilke investeringsforeninger der er fordelagtige at bruge. Derudover vil du høre om fordelene i at investere i en lejlighed til børnene eller et sommerhus til dig selv.

• Budget

Du kan få lagt et detaljeret budget, som er med til at skabe et overblik for dig og din økonomi, så du bedre kan gennemskue, lige præcis hvor du kan optimere din økonomi. I forbindelse med et budgetlægning, vil du få en fremtidsplan for din økonomi, som gerne skal være med til at skabe en økonomisk tryghed og ro inden i dig.

Ved økonomirådgivning skal du vælge din rådgiver med omhu

I din søgen på en rådgiver til økonomirådgivning, skal du være opmærksom på, at det er ikke er ligegyldigt, hvilken rådgiver du vælger. Det er en fordel for dig som kunde, at vælge en uvildig finansiel rådgiver som er under tilsyn af Finanstilsynet. Herved sikrer du dig, at rådgiveren har dig i fokus og ikke en pengeinstituts fortjeneste. Den uvildige rådgiver modtager ikke nogen form for provision ved at rådgive og anbefale dig specielle banker eller realkreditkreditinstitutter, men er altså 100% økonomisk uafhængig.