Økonomisk hjælp

Lige meget hvilken økonomisk situation, du ønsker hjælp til, kan der findes en løsning til dig. Mangler du luft i din økonomi? Eller ønsker du at få økonomisk hjælp i forhold til en skilsmisse? Eller har du brug for at få et overblik og lagt et budget? Eller står du i en helt fjerde situation, hvor du ønsker hjælp til finansieringen af et boligkøb? Så er det fire af mange økonomiske situationer, du kan hjælpes ud af.

Du har formentlig mange andre ting at bruge din tid på, end at sætte dig ned og gå din egen økonomi efter i sømmene og løbende holde styr på den og det finansielle marked. Det kan i sidste ende være rigtig dyrt at lukke øjnene for.

Du kan få privatøkonomisk hjælp og rådgivning, hvor du får skabt et overblik i din økonomi. Har du en ejerbolig eller andelsbolig, kan du sammen med en uvildig finansiel rådgiver få tjekket op på dine lån, hvilken rente du giver, hvilke omkostninger og gebyrer der er forbundet med lånene.

Det vil kunne skabe en tryghed og en sikkerhed for dig og din familie, at få alt den viden i behov for om jeres privatøkonomi.

billede af økonomisk hjælp

Økonomisk hjælp til skilsmisse

Du kan samtidig få økonomisk hjælp til din skilsmisse. Der er mange økonomiske ting, du skal forholde dig til i denne situation, og det gør det ikke nemmere, at du har dine følelser i kog.
Du vil få skabt et overblik over, hvilke økonomiske muligheder du har for dig og eventuel dine børn. Derudover får du hjælp til pension, børnepengeregler, salg af bolig eller overtagelse af bolig og bil. Derudover skal vi have styr på en eventuel gæld eller formue, og hvordan den skal håndteres i jeres situation.

Vær kritisk over for din bank

Den 25. august 2015 skrev Forbrugerrådet Tænk et blogindlæg om, hvor store prisforskelle der kan være på samme lån i samme bank. Forbrugerrådet Tænk går ind og kritiserer bankerne for at være uigennemskuelige for forbrugerne, da forbrugerne betaler tusinde af kroner i forskel i renter og gebyrer. Bankerne vurderer deres kunder som værende gode eller mindre gode. De gode kunder slipper billigere end de mindre gode kunder. De mindre gode kunder er ofte dem, som banken opfatter som gennemsnitlige eller dårlige. I indlægget bliver der derfor opfordret til, at forbrugerne ikke skal accepterer de gebyrer og renter, som man lige nu betaler i banken. Forhandl i stedet for med banken.

I oktober 2016 offentliggjorde Forbrugerrådet Tænk en test blandt 26 pengeinstitutter som viste, at ved at vælge den rigtige bank, kan du spare op til 25.000 kr. om året. Det kan derfor være rigtig dyrt at være en loyal bankkunde.

Ved at have en uvildig økonomisk rådgiver ved din side kan du få alt den økonomiske hjælp, du måtte have brug for. Om det så gælder i forbindelse med pension, investeringer, gæld, boligkøb, boligsalg, budget eller økonomitjek, så kan en uvildig økonomisk rådgiver være behjælpelig. Den økonomiske rådgiver kan i mange tilfælde hjælpe dig med at skabe kontante besparelser, specielt hvis du er boligejer, og har lån i din bolig. Du kan få en gratis rådgivningstime, hvor det udelukkende er dig der bestemmer, hvilke dele af din økonomi der skal sættes fokus på.