Uvildig økonomisk rådgivning århus

Hvad betyder uvildig?

Uvildig betyder uafhængig eller upåvirket af egne eller andres interesser, følelser eller meninger. I forhold til rådgivning betyder det, at en uvildig økonomisk rådgiver ikke er afhængig af nogen eller påvirket af andres interesser, følelser eller meninger.

En uvildig økonomisk rådgiver kan rådgive dig inden for alt, der vedrører dig og din økonomi. Begrebet uvildig økonomisk rådgivning er i de senere år blevet mere og mere relevant og populært. Den hidtil typiske benyttede økonomiske rådgiver er en bankrådgiver, men en bankrådgiver er afhængig af banken, da rådgiveren skal levere resultater og lave profit til banken. Der kan med andre ord siges, at en bankrådgiver er påvirket af bankens interesser og ikke mindst den økonomiske rådgivers egne følelser i forhold til at få provision. Måden hvorpå banken kan tjene penge på dig er blandt andet ved, at tage for højre renter og gebyrer.

Det kan derfor siges, at en bankrådgiver ikke er uvildig. Dette har ofte ført til, at bankens rådgivere vakler imellem at være sælgere og rådgivere, hvilket for den enkelte kunde ikke altid giver den bedste og ikke mindst billigste løsning.

På baggrund af overstående er der derfor en stigende efterspørgsel efter uvildig økonomisk rådgivning, sådan at kunden er 100% i fokus og rådgivningen kun har kundens interesse og behov i fokus.

billede af uvildig økonomisk rådgivning

Få uvildig økonomisk rådgivning århus

Der findes mange uvildige rådgivere mange forskellige steder i Danmark. Hovedsagligt i storbyerne som f.eks. København og Århus. Hvis du ikke kan finde en uvildig økonomisk rådgiver i din by, så er der mange uvildige økonomiske rådgivere, der tilbyder rådgivningen telefonisk eller over skype. Dette kan du se på de forskellige uvildige økonomiske rådgiveres hjemmesider.

Du kan på de enkelte uvildige økonomiske rådgiveres hjemmesider også undersøge, om de har en tilladelse fra Finanstilsynet. Det er i dag principielt set muligt for alle at kalde sig uvildig økonomisk rådgiver og netop derfor fører Finanstilsynet tilsyn med alle uvildige rådgivere. Når en uvildig økonomisk rådgiver har en tilladelse, kan du føle dig tryg og sikker igennem rådgivningen og dermed være sikker på, at rådgiveren har kompetencerne i orden. Du kan se en liste på Finanstilsynets hjemmeside over, hvilke uvildige økonomiske rådgivere, der har en tilladelse.

billede af uvildig økonomisk rådgivning århus

Kundeoplevelser

Den fornemmeste opgave for en uvildig økonomisk rådgiver er at finde de bedste økonomiske løsninger til dig.

Hvis du står og ønsker uvildig økonomisk rådgivning, så kan det være en fordel at læse om andre, der har benyttet en uvildig økonomisk rådgiver. Du kan på Pengeraadgivning.dk læse nærmere om, hvordan andre har fået optimeret deres økonomi og fået rådgivning af en uvildig økonomisk rådgiver. Her kan kunderne Lisbeth Kierkegaard og Morten Bigum nævnes, hvor de bare det første år sparede 36.000kr efter de fik hjælp af en uvildig økonomisk rådgiver. Du kan læse mere om deres kundeoplevelse her.

Derudover kan du også booke et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde og dermed finde ud af, hvordan en uvildig økonomisk rådgiver kan hjælpe lige netop dig og din økonomi. Du kan både få rådgivning i København og Århus og der tilbydes også et telefon- eller skypemøde.