COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
3. Slet og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

ENERGY PROACTIVE REVOLUTION APS
CVR-NR: 37370878
Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
Telefon: (+45) 42 23 30 53& (+45) 28 69 21 84
Email: info@uafhængigrådgivning.dk

2. Cookies

Cookies er en harmløs tekstfil, som lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Det vil sige at der ikke bliver gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de kan desuden heller ikke indeholde virus eller andet skadende.

Cookies anvendes af stort set alle hjemmesider og er en simpel tekstfil, som hjemmesidens server lægger på din browser. Den gør det muligt at genkende din computer, men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. Cookies kan heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

3. Slet og blokere for cookies

Du kan til en hver tid afvise eller slette cookies på din computer eller smartphone. Dette kan du finde en guide til lige her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Cookies husker dine præferencer og indstillinger, og vi bruger cookies grundet den tekniske funktionalitet. Desuden bruger vi cookies til at måle trafikken på vores hjemmeside, så vi har ikke overblik over hvem og hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Idet vi ønsker at måle trafikken på vores hjemmesiden, anvender vi på uafhængigrådgivning.dk cookies fra Google Analytics. Cookies fra Google Analytics kan fravælges via dette link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse. Oplysningerne bruges udelukkende til at skabe den optimale oplevelse for dig på vores hjemmeside. Det omfatter blandt andet analyser eller undersøgelser. Disse bruges til det formål, at gøre vores indhold på hjemmesiden endnu bedre.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger

Du kan få tilsendt de personoplysninger vi registrerer, hvis du ønsker. Du kan sende en mail på info@uafhængigrådgivning.dk eller ringe til os på telefonnummer (+45) 42 23 30 53 & (+45) 28 69 21 84. Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig, i det omfang, der behandles personoplysninger om dig.