Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/xn--gratiskonomitjek-qxb.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Boligberegner → Se om du kan spare penge på dine bolig og banklån.

Boligberegner

Hvad er en boligberegner?

En boligberegner er som ordet indikerer en beregning af en bolig. En boligberegner er et slags værktøj, som mange banker, realkreditinstitutter og andre tilbyder, sådan at du som boligejer eller kommende boligejer har mulighed for at få overblik over din bolig.

En boligberegner kan have flere forskellige formål. Dette kunne f.eks. være en boligberegner i form af, at der beregnes, hvor meget du kan købe en bolig for, sådan at du har en idé om, hvilken prisleje dit kommende hus skal ligge i. Det kan også være for at se, hvor meget din nuværende ejerbolig er værd eller andet.

Den boligberegner som der vil være fokus på i denne artikel, er en boligberegner, der har til formål at undersøge og vise dig, om du kan spare penge på dit bank- og boliglån. Så his du har et bank eller boliglån eller måske begge til f.eks. en bolig, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge

.Billede af boligberegner

Uvildig finansiel rådgivers boligberegner

En uvildig finansiel rådgiver er en rådgiver, der er uvildig. Uvildig betyder uafhængig af noget eller nogen. Uvildig skal i denne her forbindelse forstås som, at en uvildig finansiel rådgiver er uafhængig af f.eks. banker, realkreditinstitutter og andre virksomheder.

En bank rådgiver er ofte afhængig af f.eks. banken, da bankens rådgivere er underlagt nogle regler og skal levere til banken. Banken er en virksomhed, der ønsker at have en god forretning og en af måderne, som banken kan tjene på er via deres kunder i form af renter og gebyrer på deres kunders lån. En uvildig finansiel rådgiver er ikke interesseret i at tjene penge til banken, men har fokus på, hvad der er bedst for dig. En uvildig finansiel rådgiver ønsker dermed, at du får det billigste lån og herunder med de billigste renter og gebyrer.

I den forbindelse har pengeraadgivning.dk (uvildig finansiel rådgiver) lavet en boligberegner, der har til formål at vise dig, som har et boliglån, om du kan spare penge på dine bank – og boliglån. Årsagen til at denne boligberegner er relevant, er netop fordi, at mange danskere betaler for meget for deres boligfinansiering. Du kan finde boligberegneren her.

Hvad kan du bruge boligberegneren til?

Boligberegneren er en beregner, der er lavet til dig som har et boliglån. Ved at indtaste de få oplysninger som beregneren beder dig om, har du mulighed for finde ud af, hvor meget du kan spare på dit lige netop dit boliglån. Det er derfor en boligberegner der er personlig og henvender sig til lige netop dig og din situation.

Når du har set, hvad du har mulighed for at spare og ønsker at spare disse penge, så kan du med fordel indtaste dine kontakt oplysninger, sådan at du kan blive kontaktet af en uvildig rådgiver, der kan hjælpe dig med at spare pengene.

Pengeraadgivning.dk tilbyder endvidere en gratis og uforpligtende rådgivningstime, hvor du har mulighed for at få gennemfået din boligberegner test og se hvordan og hvorledes en uvildig finansiel rådgiver kan hjælpe dig.